Fire & Security Systems London installations

BY NSI GOLD APPROVED COMPANY

На GuardSys ние гордост на нашата самоуправа е на ефикасен систем за инсталација безбедност во комбинација со квалитетна услуга. Ние нудиме домаќин на опции кои се изградени за да се чувствувате безбедно и удобно, без разлика каде се наоѓате, поддржани од страна на нашите клиенти. Guard Security Systems LTD is also NSI NACOSS (GOLD) and Safecontractor Approved Company. Safecontractor е една од водечките шема акредитација трета страна, која признава многу високи стандарди за управување со здравјето и безбедноста меѓу Велика Британија изведувачи.

  • Националниот инспекторат за безбедност (НСИ) Одобрени компанијата.
  • Инсталации во согласност со најновите британски и европски стандарди.
  • NSI GOLD Certificate of Compliance issue on completion of installation.
  • Состојба на опсегот Уметноста на безбедносни системи, жичен, безжични и хибридни Натрапник Алармни системи.
  • Натрапникот аларм системи инсталирани и одржувани со 24-часовен мониторинг и итни објект

Ако вашата актуелна систем за безбедност е дефект, сакате совет за надградба, или сте се одлучиле да инвестираат во вашиот прв систем за безбедност, а потоа на експертскиот тим на GuardSys ™ може да ви помогне.